Košarica

Kako se znebiti nadležnega mrčesa?

Prihajajo toplejši dnevi in z njimi tudi mrčes. Zaradi milih zim je število teh nadlog v porastu. V podjetju vam ponujamo učinkovito rešitev.

Vsi poznamo nadležni zvok brenčanja muh in drugega mrčesa, ki neutrudljivo leta okrog nas. Mrčes predstavlja problem tako v domačem okolju kot tudi na javnih površinah, še najbolj pa v podjetjih, kjer se ukvarjao s predelavo, pridelavo ali ponudbo hrane, kot so trgovine z živili, ribarnice, mesnice, restavracije, velike kuhinje in drugi prehrambeni obrati. Mrčes ni samo nadležen dejavnik, ampak lahko predstavlja tudi zdravstveni problem v smislu prenašanja bolezni in okuženja hrane.

 

Kje uporabljamo električne odganjalce mrčesa?

Električne odganjalce lahko uporabljamo v domačih, poslovnih in industrijskih okoljih in vseh drugih prostorih, ki jih želimo zaščititi pred nadležnim mrčesom. 

 

Kako pravilno namestimo električne odganjalce mrčesa?

Električne lovilce namestimo v temnejši del prostorov izven direktne sončne svetlobe in čim bližje oknom ter vratom, kjer mrčes vstopa v naše prostore. Lovilcev mrčesa ne izklapljamo, saj močne UV žarnice potrebujejo dolečen čas, da se segrejejo in učinkovito privlačijo mrčes. 

 

Dekorativni sistem nadzora mrčesa

Elegantni in moderni lovilci mrčesa po videzu spominjajo na lučko, zato so odlična rešitev v restavracijah, lokalih in ostalih javnih prostorih. Primerni so tudi za uporabo v domačih kuhinjah in drugih bivalnih prostorih. Priporočamo jih za področje do 30m2. Sistem lepljenja mrčesa izpolnjuje zahteve po učinkovitosti in diskretnosti, saj se lepilne površine ne vidi. Kompaktna izvedba z lepilno ploščo Glupac, odporno na UV žarke in z dolgo življenjsko dobo 4-5 tednov s suhim lepilom, ki poveča možnost prilepljanja. 

 

Uporaba v gostinskih in pridelovalnih obratih

V gostinskih in pridelovalnih obratih, kjer je skrb za zdravje še posebej pomembna in ne sme priti do kontaminacije hrane, priporočamo električne lovilce mrčesa, ki se uporabljajo za nadzor mrčesa v notranjih in zunanjih prstorih. Priporočamo jih za področje do 80m2.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih